Ingyenes CANAL+ streaming szolgáltatás a DIGI-ügyfelek számára

 

Újabb előnnyel rukkolunk elő ügyfeleink számára, a CANAL+ streaming szolgáltatás formájában, amely rengeteg szórakoztató tartalmat kínál majd Önnek. Élvezze az akciófilmes történeteket és sorozatokat minden műfajban a kínálatunkban található új termékkel, a CANAL+ szolgáltatással. A gazdag tartalom közül választhatja például a Mission: Impossible filmsorozatot, a Gomorra sorozatot vagy a Tulajdonosok című filmvígjátékot.

 

A CANAL+ szolgáltatás használatához regisztráció szükséges, és le kell töltenie a CANAL+ alkalmazást. A CANAL+ szolgáltatás ingyenesen érhető el az aktivált Prémium vagy Platinum műholdas és kábeltelevíziós TV csomaggal rendelkező, valamint a TV M online televíziós alapcsomaggal rendelkező ügyfelek számára, akik aktivált Premium Sport extra csomaggal is rendelkeznek.

 

Regisztrálok a CANAL+ szolgáltatásra

 

Hogyan juthatok hozzá a CANAL+ szolgáltatáshoz?

 

  • A CANAL+ szolgáltatást egyszerűen aktiválhatja a következő űrlapon,, vagy lépjen kapcsolatba velünk a 0850 211 112 ügyfélszolgálati vonalunkon. Esetleg keresse fel kirendeltségünket személyesen.
  • A regisztráció során meg kell adnia egy bejelentkezési e-mail címet és egy jelszót, amelyek segítségével majd bejelentkezhet a CANAL+ szolgáltatásba.

 

Sikeres CANAL+ regisztrációt követően filmeket és sorozatokat, vagy válogatott sporttartalmakat nézhet meg támogatott Smart TV-jén, táblagépén vagy mobiltelefonján, illetve számítógépe internetböngészőjén keresztül. A CANAL+ streaming szolgáltatást a kiválasztott alapcsomagokhoz ingyenesen kapja meg tőlünk.

 

Hogyan nézhető a CANAL+ streaming szolgáltatás?

 

Mobiltelefonon vagy táblagépen

  1. Töltse le a CANAL+ alkalmazást mobiltelefonjára vagy táblagépére.
  2. Indítsa el a CANAL+ alkalmazást, és koppintson a „Bejelentkezés” gombra.
  3. Adja meg , a regisztráció során megadott bejelentkezési e-mail címét és jelszavát.
  4. Fogadja el a felhasználási feltételeket.
  5. Válasszon a CANAL+ kínálatából, és nyomja meg a „Megtekintés” gombot.

TV alkalmazás használatával

  1. Töltse le az alkalmazást TV készülékére.
  2. Indítsa el a CANAL+ alkalmazást, és kattintson a „Bejelentkezés” gombra.
  3. Adja meg, a regisztráció során megadott bejelentkezési e-mail címét és jelszavát.
  4. Fogadja el a felhasználási feltételeket.
  5. Válasszon a CANAL+ kínálatából, és nyomja meg a „Megtekintés” gombot.

Számítógépe internetböngészőjének segítségével

  1. A canalplus.sk oldalon a jobb felső sarokban kattintson a „Megtekintés” lehetőségre,, vagy lépjen közvetlenül a play.canalplus.sk/login webcímre.
  2. Adja meg, a regisztráció során megadott bejelentkezési e-mail címét és jelszavát.
  3. A bejelentkezési adatok megadása után kattintson a „Bejelentkezés” gombra.
  4. Fogadja el a felhasználási feltételeket.
  5. Válasszon a CANAL+ kínálatából, és nyomja meg a „Megtekintés” gombot.

 

 

Gyakran ismételt kérdések

 

Hogyan regisztráljak?

A szolgáltatás korrekt használatához regisztráció, majd a CANAL+ szolgáltatásba (a megadott bejelentkezési adatokkal) történő bejelentkezés szükséges.

Jogosult vagyok a CANAL+ streaming szolgáltatás igénybevételére?

A CANAL+ streaming szolgáltatás egy ingyenes jutalomszolgáltatás, melyre akkor jogosult, ha az alábbiakban felsorolt szolgáltatások egyike aktiválva van:

 

  • Prémium műholdas vagy kábel TV csomag
  • Platinum műholdas vagy kábel TV csomag
  • M Internet TV csomag, aktivált Premium Sport extra csomaggal együtt

 

Amennyiben a CANAL+ jutalomszolgáltatás igénybevételéhez szükséges összes feltételt teljesíti, a regisztrációs űrlap kitöltése után hozzáférést kap a CANAL+ szolgáltatáshoz.

Hogyan tudok belépni a CANAL+ streaming szolgáltatásba?

A CANAL+ streaming szolgáltatást a megfelelő alkalmazás okostévére, táblagépre, mobiltelefonra való letöltése után, vagy közvetlenül a számítógépe webböngészőjében érheti el.

Hány készüléken nézhető a CANAL+ alkalmazás tartalma?

A tartalom egyidejűleg 2 eszközön nézhető. Összességében azonban egy bejelentkezési névvel és jelszóval a CANAL+ szolgáltatás akár 5 eszközön is regisztrálható. Amennyiben további eszközt szeretne hozzáadni, a rendszer felszólítja, hogy távolítsa el a már regisztrált eszközök egyikét.

A DIGI-n keresztül elérhető CANAL+ szolgáltatás ugyanazt a tartalmat kínálja, mint az ingyenesen elérhető CANAL+ szolgáltatás?

Igen, a tartalom teljesen megegyezik, kivéve a következő tévécsatornákat: FILMBOX, FILMBOX STARS, FILMBOX EXTRA, FILMBOX PREMIUM, FILMBOX FAMILY, Canal+ Sport 2, Canal+ Sport 3 és a WTA tenisz mérkőzések élő közvetítése.

Mire van szükségem a CANAL+ szolgáltatás használatához?

A szolgáltatás korrekt használatához az alábbiak szükségesek:

 

  • Stabil internetkapcsolat
  • Okostévére, mobiltelefonra, táblagépre, számítógépre vagy laptopra telepített CANAL+ alkalmazás

 

Amennyiben a CANAL+ szolgáltatást webböngészőjén keresztül kívánja nézni, kérjük, győződjön meg arról, hogy a támogatott böngészők egyikét használja, ezek közé tartozik a Google Chrome, a Microsoft Edge, a Firefox. MAC OS esetén a Safari, Google Chrome és Firefox böngészők támogatottak.

Elfelejtettem a bejelentkezési jelszavamat, hogyan tudom megváltoztatni?

Ha nem emlékszik a jelszavára, ITT állíthatja vissza.

Mennyi időt vesz igénybe a CANAL+ beindítása?

Alapesetben a CANAL+ streaming szolgáltatáshoz való hozzáférés az űrlapunkon történő sikeres regisztrációt követően néhány percen belül elérhető lesz.

Külföldön is használhatom a CANAL+ streaming szolgáltatást?

A CANAL+ szolgáltatásba való első regisztrációt a Szlovák Köztársaság területén kell megtenni, majd ezt követően a CANAL+ szolgáltatás átmenetileg minden EU-tagországban igénybe vehető, így ügyfelünk akár nyaralás közben is nézheti kedvenc műsorát.

Call Now Button