Zápasy Slovana Bratislava v Lige majstrov na DIGI

 

Prestížna európska futbalová súťaž Champions League sa po viac ako desaťročí vráti na územie Slovenska. Sledujte s nami výkony Slovana Bratislava v hlavnej fáze Ligy majstrov s DIGI a užite si napínavé súboje z pohodlia vášho domova.

 

V hlavnej fáze Ligy majstrov sa “belasí” postavia proti svetovým klubom. Na domácom trávniku privítajú Manchester City, AC Miláno, Dinamo Záhreb a VfB Stuttgart. V prípade zápasov vonku si zahrajú proti klubom Bayern Mníchov, Atlético Madrid, Celtic Glasgow a Girona FC.

 

Vychutnajte si všetky zápasy Ligy majstrov s DIGI a sledujte živé prenosy majstrovského futbalu na programe Nova Sport 6. Pre zákazníkov satelitnej televízie je tento program dostupný v TV balíku Platinum.

 

Vyberte si jednu z možností aktivácie balíka Platinum

 

 

Programy Nova Sport 5 a Nova sport 6 ste mohli sledovať aj doteraz vďaka našej promo akcii, ktorá trvá do 15. septembra. Ak chcete vybrané zápasy Ligy majstrov, Formulu 1 či UFC sledovať aj naďalej je potrebné aktivovať si vyšší TV balík Platinum.

 

 

Sledujte zápasy Ligy majstrov ešte výhodnejšie s novou internetovou televíziou od DIGI, ktorú teraz môžete získať za skvelú cenu už od 1 € na prvé 3 mesiace. Navyše k tomu dostanete aj extra balík Premium Šport na 3 mesiace zadarmo, aby ste si mohli vychutnať najlepšie športové programy naplno.

 

Call Now Button